|
|
Právě je 5.9.2010 - 23:44
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
vloucak
|
 Šneci (achatina, ...)
Ahoj, pořídila jsem si nově šnečky a chtěla bych aby se měli dobře, mají terárium udělané z akvárka, jako podestýlka kokosová drť, dala jsem jim sépiovou kost a okurku. Neměla bych jim to terárium i nějak vyhřívat? Svoje suchozemské želvy ohřívám žárovkou SunGlo tak že bych k ní přistrčila i šneččí terárko ... Pokud máte někdo nějaké typy ohledně chovu těchto miláčků velice ráda je uvítám. Děkuji
|
| 16.5.2009 - 11:09 |
|
 |
|
Akhkharu
Moderátor
|
 Re: Šneci (achatina, ...)
Ptala jsem se pár lidí, co chovají achatiny, jestli by Ti neporadili a všichni mě odkazují na web achatina.cz, tak tam zkus mrknout a snad najdeš co potřebuješ.
|
| 25.5.2009 - 22:34 |
|
 |
|
jajina
|
 Re: Šneci (achatina, ...)
ahoj, já mám achatinu už od března, už je to pěkně velká potvůrka a očividně se jí daří dobře, krunýřek jak dětská pěst, nádherně zbarvený a dávám jen okurky, sépiovku a ledový salát...vyhřívat myslím není třeba, byť je to šněk africký...
Naposledy oživil Anonymous v 3.11.2009 - 13:07
|
| 3.11.2009 - 13:07 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|